9 thënie inspiruese nga Warren Buffett

9-thenie-inspiruese-nga-warren-buffett

Kemi më shumë gjëra për të mësuar përveç financave nga njëri prej ivestitorëve më të famshëm, Warren Buffett. Në fakt, biznesmeni, eksperti financiar dhe filantropi mund të ju mësojë shumë gjëra për jetën. Nga ndërmarrja e rreziqeve në përballjen me ndryshimin, ekspertiza e Buffett shkon përtej aksioneve dhe dollarëve. Nga një moshë e re, investitori miliarder filloi të shkonte drejt suksesit…

Source