5 shprehi të këqija që duhet t’i ndryshoni

5-shprehi-te-keqija-qe-duhet-t’i-ndryshoni

Produktiviteti është shumë i rëndësishëm në botën e sotme që lëviz shumë shpejtë. Shumë njerëz provojnë të përfundojnë më shumë gjëra në rutinën e tyre, por kjo qasje merr kohë deri sa të tregojë rezultate të mira. Shumicën e kohës, e gjitha që duhet të bëni që të trefishoni produktivitetin tuaj është të ndaloni së bëri disa gjëra. Pothuajse menjëherë, do të shihni dhe do të ndjeni ndryshim të…

Source