Kosova përmbush kriteret për eksport të produkteve ushqimore me origjinë shtazore në vendet e BE-së

kosova-permbush-kriteret-per-eksport-te-produkteve-ushqimore-me-origjine-shtazore-ne-vendet-e-be-se

Kosova ka përmbushur kriteret për eksport të produkteve ushqimore me origjinë shtazore në vendet e BE-së. Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë së Kosovës. “Sot datë 09 qershor 2020 në gazetën zyrtare të Bashkimit Evropian L 220/5, është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën e vendeve të treta me të drejt eksporti për produktet…

Source