Rrahu fëmijët dhe i mbylli në bodrum për dy ditë pa bukë e pa ujë, familjarët rrëfejnë ngjarjen

rrahu-femijet-dhe-i-mbylli-ne-bodrum-per-dy-dite-pa-buke-e-pa-uje,-familjaret-rrefejne-ngjarjen

Në Vitomiricë të Pejës, për dy ditë rresht pa ngrënë e pa pirë janë ngujuar katër fëmijë në bodrumin e shtëpisë së tyre.

Këtë veprim e bëri babai i fëmijëve. R,Z, gjithashtu ka ushtruar edhe dhunë ndaj vajzës së tij të madhe.

Lidhur me këtë ngjarje, policinë e kishte lajmruar Gjyshi i shtëpisë. E Policia ka arrestuar të dyshuarin R.Z.

R. Z nga Vitomirica e Pejës ushtron dhunë ndaj vajzës së tij të mitur, ka probleme me shëndetin mendor

Brenda një shtëpie në fshatin Vitomiricë të Pejës, për dy ditë të ngujuar kanë qëndruar katër fëmijë.