Mihrije Braha shfaqet nga pushimet, ekspozon trupin në plazh

mihrije-braha-shfaqet-nga-pushimet,-ekspozon-trupin-ne-plazh

Në mungesë të angazhimeve tjera në muzikë, këngëtarët kohën e fundit ia kanë mësyrë plazheve shqiptare.

Edhe Mihrije Braha nisi pushimet dhe publikoi fotografitë e para të realizuara në plazh, ku shfaqet duke marrë rreze dielli.

Ajo kishte veshur një palë rroba-larjeje, ndërsa sipër tyre një këmishë teksa realizoi një fotografi pranë një shkëmbi.

Këngëtarja nuk ka preferuar të tregojë se kush po e shoqëron në këto pushime, por supozohet të jetë Naimi.