6 shprehi që ju pengojnë në punë dhe sukses

6-shprehi-qe-ju-pengojne-ne-pune-dhe-sukses

Shumica e njerëzve besojnë se mungesa e suksesit vjen për shkak të gabimeve të tyre personale. Dhe në fakt është e vërtetë. Zakonet dhe jo fjalët e bëjnë njeriun atë që është. Është në dorën tonë të përcaktojmë se si këto zakone do të shtojnë vlerën ose do të na ç’orientojnë nga objektivi ynë kryesor. 1. Të thuash PO kur do të thuash Jo Nëse një projekt, bashkëpunim apo mundësi nuk ju përshtatet…

Source