Hoxha: 99 për qind e bizneseve në gastronomi janë para bankrotimit

hoxha:-99-per-qind-e-bizneseve-ne-gastronomi-jane-para-bankrotimit

Qeveria e Kosovës pas rritjes së rasteve me Covid-19 si dhe rritjes së numrit të të vdekurve si pasojë e infektimit me koronavirus dje më mbledhjen e mbajtur ka propozuar disa masa shtesë anti-Covid, në parandalim të përhapjes edhe më tej të rasteve. Në këto masa parashihet edhe ndalimi i qarkullimit nga ora 21:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit. Sipas vendimit të ekzekutivit sektori i…

Source