Masat e fundit nga qeveria, reagon Shoqata e Gastronomëve

masat-e-fundit-nga-qeveria,-reagon-shoqata-e-gastronomeve

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, përmes rrjetin social FB kanë reaguar ndaj vendimit të fundit të qeverisë në lidhje me masat e vëna si pasojë e përhapjes së COVID-19. Në këtë reagim thuhet se e kuptojnë se lojë me jetë njerëzish s’ka, por që duhet të lejohet as dallime të bëhet në mënyrat si ka qenë deri tani. Ky është reagimi i plotë: Reagim Duke parë zhvillimet e fundit ne vendin tonë si dhe…

Source