Hoxha: Dy qeveri dështuan ta implementojnë një pako fiskale

hoxha:-dy-qeveri-deshtuan-ta-implementojne-nje-pako-fiskale

Deputeti i PDK-së, Sejdi Hoxha, ka thënë se Qeveria e kaluar e udhëhequr nga Albin Kurti dhe ish Ministri Besnik Bislimi proklamuan një pako fiskale emergjente në vlerë prej 170 milion euro për t’i ndihmuar bizneset nga pandemia, por që sipas tij kjo pako u shfrytëzua vetëm për poena politik, në kohë pandemie. Ai thotë se me këtë rast u mashtruan qytetaret dhe bizneset dhe se ajo pako asnjëherë…

Source