Rëndësia e takimeve të rregullta të ekipit

rendesia-e-takimeve-te-rregullta-te-ekipit

Herët kur ekipi juaj është i vogël, është e thjeshtë të menaxhoni koordinimin e ekipit. Në fakt, me vetëm dy ose tre njerëz takimet janë shpesh të panevojshme. Mirëpo, përderisa rriteni bëhet më e vështirë të siguroheni se krahët e ndryshëm të organizatës tuaj, si ekipet e marketingut dhe produktit, janë të radhitur pa pasur nevojë për takime të shumta. Në Travefy ku jemi rritur nga dy në 10…

Source