Hapet rruga për fillimin e investimeve nëpër komuna në projektin e efiçiencës së energjisë

hapet-rruga-per-fillimin-e-investimeve-neper-komuna-ne-projektin-e-eficiences-se-energjise

Në Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit (MEA) është nënshkruar marrëveshja në mes të Agjencisë së Kosovës për Efiçencë të Energjisë dhe Fondit të Kosovës për Efiçencë të Energjisë. Në ceremoninë e nënshkrimit i pranishëm ishte edhe Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi. Efiçienca e Energjisë konsiderohet nga Qeveria e Kosovës një komponentë thelbësore e planifikimit strategjik dhe…

Source