Do ju mbushet kuleta plot me para, bëni këto veprime me shpejtësi, ndikimi është i madh

do-ju-mbushet-kuleta-plot-me-para,-beni-keto-veprime-me-shpejtesi,-ndikimi-eshte-i-madh

A e dini se ekzistojnë disa truke që bëjnë që kuleta juaj të mbushet, jo nga lart jo, por të mos jeni gjithmonë kothere.

Nëse keni dëgjuar se është mirë që kuletën t’ua blejë një person tjetër dhe jo vetë ju, menjëherë hiqni dorë nga ky mendim.

Asnjëherë nuk dihet se çfarë energjie apo fat i parave e përcjellë atë person.

Kuletën është mirë ta blini vetë dhe po ashtu duhet vënë mendjen tek ngjyra, që për femra duhet të jetë e kuqe e zjarrtë apo ngjyrë ari, ndërsa për meshkuj nuancat e metalit.

Po ashtu, kuletën duhet ta doni dhe ta mbani çdokund me vete.

Një fakt tjetër është edhe sistemimi i parave, sepse nëse paratë janë të pasistemuara, kjo ndikon edhe në shumimin e tyre.

Gjithsesi, vlen të ceket se asnjëherë nuk është mirë që në kuletë të mbushet.

The post Do ju mbushet kuleta plot me para, bëni këto veprime me shpejtësi, ndikimi është i madh appeared first on Rahovec News.