Çfarë zbulon forma e këmbës për personalitetin tuaj

cfare-zbulon-forma-e-kembes-per-personalitetin-tuaj

Ekzistojnë shumë forma të ndryshme të këmbëve.

Format më të zakonshmet janë prejardhja e Egjiptit në formën e këmbës, prejardhja e formës Romanfoot dhe prejardhja e formës së këmbës Greke.

Këmba Romake

Kjo formë mund të nënkuptojë se jeni social, i doni njerëzit dhe jeni të entuziazmuar të provoni gjëra të reja.

Ju lulëzoni në botën e biznesit dhe jeni në qendër të vëmendjes.

Këmba greke

Njerëzit me këtë lloj këmbë kanë një gisht të dytë më të gjatë se gishtin e madh, dhe njerëzit me këtë përbërje priren të jenë entuziastë dhe optimistë, përkundër faktit se një këpucë e mirë mund të jetë e vështirë për tu gjetur.

Këmba egjiptiane

Kjo është një formë mjaft e zakonshme e këmbëve dhe do të thotë që gishtërinjtë tuaj formojnë një vijë të përsosur së bashku, gishti i madh është më i gjati dhe katër vijat zbresin në një kënd prej 45 gradësh.

Njerëzit me këmbë të tilla dihet se janë të prirur ndaj lëkundjeve të humorit.

Ata janë vetmuar dhe mund të jenë shumë misteriozë, nuk u pëlqen të zbulojnë shumë gjëra për veten e tyre.

Këmba fshatare ose këmba e sheshit

Këmba e sheshit karakterizohet nga një grup gishtërinjsh që janë pothuajse të njëjtën gjatësi, gjë që bën një formë drejtkëndëshe.

Kjo formë e këmbës tregon një person që është i palëkundur në zgjedhjet e tyre dhe kurrë nuk dëshiron të heqë dorë, do të thotë se ata vendosin qëllime dhe i arrijnë ato.

Dobësitë e një personi që ka këtë formë të këmbës është se ata shpesh i analizojnë idetë dhe zgjedhjet, duke marrë parasysh secilën mundësi dhe para se të hidhen brenda.

Por ka një rresht të argjendtë për këtë lloj personaliteti: Kur njerëzit me këmbë katrore më në fund marrin një vendim, ata e kalojnë atë me gjithë zemër.

The post Çfarë zbulon forma e këmbës për personalitetin tuaj appeared first on Rahovec News.