Si ta ruani qetësinë në situata të tensionuara?

si-ta-ruani-qetesine-ne-situata-te-tensionuara?

Është e vështirë të mos përfshihesh emocionalisht, kur je pjesë e një bisede të tensionuar. Ndonjëherë mosmarrëveshja mund të ngjajë edhe si një kërcënim. Mund të shkatojë frikë dhe t’ju bëjë që të hiqni dorë. Kjo është normale në të tilla situata, por problemi është se trupi dhe mendja jonë nuk janë plotësisht të aftë për të dalluar kërcënimin e paraqitur. Nëse trupi juaj do të humbasë kontrollin…

Source