Pushteti dhe lumturia nuk ecin gjithmonë bashkë

pushteti-dhe-lumturia-nuk-ecin-gjithmone-bashke

Të jesh lider nuk është e lehtë. Ashtu si edhe çdo gjë tjetër, edhe rrugëtimi drejt suksesit i ka të dyja anët e medaljes. Jo gjithmonë të kesh pushtet do të thotë domosdoshmërisht të jesh i lumtur. Janë të shumta rastet kur edhe CEO-t më të suksesshëm përballen me vështirësi të cilat ndikojnë negativisht tek ata. Më poshtë do të njiheni me disa cilësi të një lideri të dëshpëruar:

Source