Palmer: SHBA mbetet e angazhuar për të siguruar normalizimin e raporteve Kosovë-Serbi

palmer:-shba-mbetet-e-angazhuar-per-te-siguruar-normalizimin-e-raporteve-kosove-serbi

Në një video-konferencë për “Dialogët ballkanikë, organizuar nga Concordia, Instituti East West (EWI) dhe Fondi i Beogradit për Përsosmëri Politike (BFPE), Palmer tha se SHBA mbetet e angazhuar në rajon për të siguruar qëllimin përfundimtar – normalizimin e marrëdhënieve Kosovë-Serbi.

Ndërkohë, dialogu mes Kosovës dhe Serbisë pritet të rifillojë gjatë këtij muaji. /Rahovecnews.net/