Një ndërmarrës i mirë flet pak

nje-ndermarres-i-mire-flet-pak

Babai im ka një thënie të cilën e thotë me vite e cila rezonon ende me atë që ndodh sot. Njëra prej të preferuarave të mia është kjo: ‘’Ne kemi dy veshë dhe një gojë, kështu që ne duhet të kalojmë dy herë më shumë kohë duke dëgjuar se sa duke folur’’. Kjo lidhet veçanërisht me kulturën tonë aktuale socio-politike, pasi që shumica prej nesh flasim shumë dhe dëgjojmë pak, por është gjithashtu e…

Source