Kërkohet heqja e Elon Muskut nga Tesla, kompania që e themeloi

kerkohet-heqja-e-elon-muskut-nga-tesla,-kompania-qe-e-themeloi

Investitorët e kompanisë Tesla duan të votojnë për heqjen e Elon Muskut, themeluesit dhe drejtorit ekzekutiv të tyre, nga bordi i firmës pasi që zemërimi po rritet mbi marrëveshjen e tij të bonuseve që do t’i ofrojë atij një shumë rekorde prej 55.8 miliardë dollarësh. Pirc, një këshillues i rëndësishëm për aksionarët, të martën rekomandoi […]

The post Kërkohet heqja e Elon Muskut nga Tesla, kompania që e themeloi appeared first on Rahovecnews.