​Haradinaj-Stublla falënderon ambasadorin e Turqisë për përkrahjen e Kosovës

​haradinaj-stublla-falenderon-ambasadorin-e-turqise-per-perkrahjen-e-kosoves

“Prita në një takim miqësor ambasadorin e Turqisë. Me këtë rast, shpreha mirënjohjen time për mbështetjen e Turqisë në të gjitha proceset e avancimit të Kosovës si shtet, dhe e falënderova ambasadorin Sakar për përkrahjen dhe ndihmat mjekësore të shtetit turk gjatë pandemisë Covid-19”, tha Haradinaj Stublla.

Në takim është diskutuar edhe për harmonizimin e agjendës dhe prioriteteve në Procesin e Bashkëpunimit të Evropës Juglindore SEECP, tani që Turqia ka marrë nga Kosova kryesimin e radhës.