Ministria e Tregtisë dhe Industrisë nënshkroi marrëveshje me ADA-në, për t’i ndihmuar bizneset kosovare

ministria-e-tregtise-dhe-industrise-nenshkroi-marreveshje-me-ada-ne,-per-t’i-ndihmuar-bizneset-kosovare

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Agjensionit Austriak për Zhvillim (ADA) e cila do t’i shërbejë sektorit privat me qëllim të krijimit të intervenimeve lehtësuese, të cilat do të zhvillojnë edhe me tutje sektorit privat dhe ngritin vetëdijen ndërmarrëse në Kosovë. Në emër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë e ka nënshkruar sekretari…

Source