Të qeshësh apo të qash! Kur mbetesh totalisht e zhgënjyer nga blerjet online (FOTO)

te-qeshesh-apo-te-qash!-kur-mbetesh-totalisht-e-zhgenjyer-nga-blerjet-online-(foto)

Çdokush ndihet mirë kur blen diçka të re. Madje prej disa vitesh është përhapur shumë edhe blerja online, e cila jo gjithmonë shkon ashtu siç duhet.

Ndodh që online të porosisësh një fustan shumë të bukur dhe elegant, dhe kur të vjen porosia në shtëpi kupton se asgjë nuk është si në fotografinë që e shikove në reklamë.

Por mund të ndodhë gjithashtu që online të blini ndonjë ushqim të shijshëm, e sërish produkti nuk është aspak ashtu si reklamohet në ambalazhin e saj. Është vetëm pjesa e ndërlikuar për të blerë diçka për herë të parë.

“Bright Side” ka publikuar 20 fotografi ku njerëzit kanë blerë disa ushqime apo edhe gjëra të tjera dhe kanë mbetur të zhgënjyer nga blerjet online. E nuk dihet nëse mund të qeshësh apo të qash në të tilla raste.
The post Të qeshësh apo të qash! Kur mbetesh totalisht e zhgënjyer nga blerjet online (FOTO) appeared first on Rahovec News.