“Niksen”, koncepti holandez i të pushuarit në punë

“niksen”,-koncepti-holandez-i-te-pushuarit-ne-pune

Po nëse mënyra e vetme për të pushuar do të ishte të mos bënim asgjë, por me të vërtetë asgjë? Është Grali i Shenjtë i botës moderne, thesari për të cilin jemi të gjithë, në mënyrë të dëshpëruar, në kërkim dhe që quhet “pushim”. Por fatkeqësisht për shumë është thjesht një mirazh. Këtë gjë e vëmë re sidomos në këtë periudhë të vitit, kur pas përfundimit të pushimeve ne duhet të kishim maksimumin e…

Source