Mirëpritet ideja për zonën Shenzen mes Kosovës dhe Serbisë

mirepritet-ideja-per-zonen-shenzen-mes-kosoves-dhe-serbise

Madje ky këtë edhe e ka thënë në një intervistë për mediat në SHBA.

E komuniteti i biznesit kryesisht amerikanë tregojnë si ndikon në fuqinë ekonomike një zonë e tillë.

Që kjo zonë ekonomike do të i ndihmojë Kosovës dhe bizneseve kosovare e thonë edhe nga oda ekonomike e Kosovës.

Por edhe ky thotë se duhet pasur kujdes ne aspektin politik.

Por opozita janë skeptik sa i përket mundësisë për një marrëveshje të tillë.

Hekuran Murati nga LVV-ja tregon për T7 se si është historiku i shenzenit kinez.

Për Muratin kalkulimet ekonomike janë amatore.

Ekipi i Kosovës tashmë veç është nisur për në SHBA dhe takimi mes Kosovës e Serbisë është më 27 qershor.