Turizmi ndër më të prekurit nga pandemia, Shqipëria synon ta kompensojë me kosovarët

turizmi-nder-me-te-prekurit-nga-pandemia,-shqiperia-synon-ta-kompensoje-me-kosovaret

Bregdeti shqiptar pritet të jetë sivjet destinacioni kryesor i kosovarëve për t’i kaluar pushimet verore. Operatorë turistikë nga Kosova dhe Shqipëria thonë se pandemia e ka dëmtuar rëndë turizmin, por presin fluks të kosovarëve në bregdetin “më të afërt”, për shkak të vështirësive që janë krijuar, duke filluar nga fluturimet, në destinacione si Turqia etj. Agjencia turistike

Source