Kompanitë i shpallin luftë FB’së, Coca-Cola e heq marketingun prej kësaj platforme

kompanite-i-shpallin-lufte-fb’se,-coca-cola-e-heq-marketingun-prej-kesaj-platforme

Rrjeti social, Facebook, ka njoftuar për ndryshimin e politikave të veta sa u përket gjuhës së urrejtjes dhe shtypjes së votuesve, por këto masa kanë ndikuar pak që ta shuajnë valën e kompanive që po e tërheqin marketingun nga kjo platformë për shkak të reagimeve ndaj mënyrës se si kompania gjigante e trajton gjuhën e […]

The post Kompanitë i shpallin luftë FB’së, Coca-Cola e heq marketingun prej kësaj platforme appeared first on Rahovecnews.