Facbook do të etiketojë postimet inflamatore nga Trump dhe politikanë të tjerë

facbook-do-te-etiketoje-postimet-inflamatore-nga-trump-dhe-politikane-te-tjere

Mark Zuckerberg është ‘optimist që do të jemi në gjendje të përparojmë në këto sfida”. Mark Zuckerberg ka njoftuar se Facebook do të fillojë të etiketojë poste inflamatore nga presidenti Donald Trump dhe politikanë të tjerë, pasi kompanitë më të mëdha të Amerikës pezullojnë reklamat mbi politikat e fjalës së urrejtjes së platformës, transmeton lajmi.net. […]

The post Facbook do të etiketojë postimet inflamatore nga Trump dhe politikanë të tjerë appeared first on Rahovecnews.