Për tre muaj, Kosovës iu shtuan mbi 2 mijë e 300 biznese

per-tre-muaj,-kosoves-iu-shtuan-mbi-2-mije-e-300-biznese

Mbi 2 mijë e 300 biznese të reja janë regjistruar në vend vetëm në tremujorin e parë të këtij viti, derisa 430 të tjerave u është “vënë dryni”. Në Buletinin Ekononim Tremujor të publikuar nga Ministria e Financave, thuhet se më së shumti biznese janë hapur në kategorinë e tregtisë dhe prodhimit. “Numri i bizneseve të reja gjatë tremujorit të parë të 2020-ës ishte 2,311 (93 biznese më…

Source