5 këshilla për planifikim karriere efektive

5-keshilla-per-planifikim-karriere-efektive

Fokusohuni në planet e karrierës të paktën një herë në vit Bëjeni qëllimin tuaj kryesor të fokusoheni në planet e karrierës tuaj çdo 12 muaj. Tamam siç vizitojmë mjekun çdo vit, planifikimi i karrierës duhet të ndërmerret të paktën çdo ditë. Zgjidhni një ditë një herë në vit, dhe bllokoni çdo shpërqendrim që të mund të fokusoheni. Vendosni qëllim ti pyesni vetes pyetje të rëndësishme si “A jeni të…

Source