MF qet nëpër konto nga 170 euro për 7241 persona

mf-qet-neper-konto-nga-170-euro-per-7241-persona

Ministria e Financave (MF) sot ka lëshuar shumën prej 170 euro për 7241 persona dhe ka subvencionuar qiranë prej 50 për qind për 4191 përfitues. Ministrja Hykmete Bajrami tha se janë në proces të finalizimit është edhe një listë tjetër me gjithsej 454 përfitues (persona juridik – biznese).

Source