JUGONES: “Shkëmbimi Arthur-Pjanic mund të zyrtarizohet nesër”

jugones:-“shkembimi-arthur-pjanic-mund-te-zyrtarizohet-neser”

Po ndodh tashmë. Arthur Melo në Juventus, Miral Pjanic në Barcelonë – duket se shkëmbimi është kryer pas arritjes së marrëveshjes me dy klubeve.

Lajmin e ka bërë gazetari Josep Pedrerol në JUGONES.

Sipas JUGONES, zyrtarizimi i këtij shkëmbimi mund të ndodhë të premten.

Pedrerol është i habitur me vendimin e Barçës për ta hequr një lojtar të talentuar dhe 23-vjeçar dhe për ta afruar një futbollist që po shkon drejt fundit të karrierës, pasi Pjanic në prill ka mbushur 30 vjet.

“Arthur është Xavi i ri dhe po e shesin në Juventus…. për 10 milionë euro”, tha ai. /

The post JUGONES: “Shkëmbimi Arthur-Pjanic mund të zyrtarizohet nesër” appeared first on RahovesNews.