Mosratifikimi i Marrëveshjeve Ndërkombëtare rrezikon ekzekutimin e mjeteve nga Pako Emergjente

mosratifikimi-i-marreveshjeve-nderkombetare-rrezikon-ekzekutimin-e-mjeteve-nga-pako-emergjente

Mosratifikimi i Marrëveshjeve Ndërkombëtare në Kuvendin e Kosovës do të rrezikojë ekzekutimin e mjeteve financiare nga Pakoja Emergjente Fiskale. Sipas Ministrisë së Financave mosvotimi i këtyre fondeve do të ndikojë në funksionimin e sektorit privat dhe do të dërgoje në humbje të vendeve të punës. Zëvendësministri i Financave, Agim Krasniqi në një intervistë për Rahovec Newse tha se nuk mund të…

Source