Këta janë deputetët shqiptarë që kanë arritur të sigurojnë votat në parlamentin e Serbisë

keta-jane-deputetet-shqiptare-qe-kane-arritur-te-sigurojne-votat-ne-parlamentin-e-serbise

Tashmë janë publikuar edhe rezultatet preliminare të cilat nxjerrin fituese partinë e Aleksandar Vuçiq me 62,7 përqind.

Alternativa Demokratike Shqiptare sipas këtyre rezultateve preliminare ka fituar 4 vende në Parlamentin e Serbisë.

Portali online 06 Press nga Gjilani ka siguruar emrat e tre nga katër deputetëve që kanë siguruar ulëse në parlamentin e Serbisë. Ata janë: Shaip Kamberi, Argjend Bajrami, Adnan Salihu dhe Naide Beqiri.