Ankohen punëtorët: Qeveria po vazhdon me trendin e jashtëligjshëm, shteti në kolaps

ankohen-punetoret:-qeveria-po-vazhdon-me-trendin-e-jashteligjshem,-shteti-ne-kolaps

Sektori privat gjatë pandemisë është përballur me humbje të mëdha, mbi 30 mijë persona mbetën pa punë e shumë të tjerë nuk u paguan. Kryetari i Sindikatës së punëtorëve të sektorit privat, Jusuf Azemi, në një intervistë për Rahovec Newse, ka folur në lidhje me gjendjen e punëtorëve në sektorin privat dhe kategoritë më të rënduara ekonomikisht për shkak të përhapjes së pandemisë Coronavirusit.

Source