Krasniqi: Metrologjia është faktor përcaktues i GDP-së së një vendi

krasniqi:-metrologjia-eshte-faktor-percaktues-i-gdp-se-se-nje-vendi

Në shënimin e Ditës Botërore të Metrologjisë ka marrë pjesë ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, raporton Rahovec Newse. Ai tha se metrologjia është hallkë e rëndësishme dhe përcaktuese e GDP-së botërore. “Metrologjia është pjesë e infrastrukturës se cilësisë dhe si e tillë përbën një hallë të rëndësishme. Sot ndikim i saj është i jashtëzakonshëm për vlerësimin e kapaciteteve të…

Source