Çrregullimet në zinxhirët ndërkombëtar të furnizimeve krijojnë mundësi të re për bashkëpunimin ekonomik Kosovë-Iowa

crregullimet-ne-zinxhiret-nderkombetar-te-furnizimeve-krijojne-mundesi-te-re-per-bashkepunimin-ekonomik-kosove-iowa

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizoi një konferencë virtuale me organizatën e biznesit Greater Des Moines Partnership në shtetin amerikan të Iowas, përmes së cilës anëtarët e Odës Amerikane patën mundësinë të diskutojnë mbi mundësitë potenciale për bashkëpunim në mes të të dyja vendeve, si dhe mbi mënyrat se si ky shtet është ballafaquar me pandeminë COVID-19 në aspektin ekonomik.

Source