​Smartwatch i Samsungut tashmë mund të masë edhe presionin e gjakut

​smartwatch-i-samsungut-tashme-mund-te-mase-edhe-presionin-e-gjakut

Smartwatch i Samsung tashmë mund të masë edhe presionin e gjakut, bën të ditur kompania. Kompania ka lëshuar aplikacionin Samsung Monitor Health, i cili lejon orën ”Galaxy Watch Active2” të zbulojë presionin e gjakut të përdoruesit, sipas ministrisë kompetente së Koresë së Jugut, dhe tani për tani ajo është në dispozicion vetëm në Korenë e […]

The post ​Smartwatch i Samsungut tashmë mund të masë edhe presionin e gjakut appeared first on Rahovecnews.