Hoti priti Guvernatorin e BQK-së, Mehmetin diskutojnë për mundësinë e bashkëpunimit rreth Pakos për rimëkëmbjes ekonomike

hoti-priti-guvernatorin-e-bqk-se,-mehmetin-diskutojne-per-mundesine-e-bashkepunimit-rreth-pakos-per-rimekembjes-ekonomike

Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministrja e Financave, Hykmete Bajrami takuan sot guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, me të cilin biseduan për rolin dhe mundësitë që ka BQK-ja për ta mbështetur Qeverinë në realizimin e Pakos së rimëkëmbjes ekonomike. Me këtë rast, Kryeministri Hoti kërkoi që Banka Qendrore e Kosovës të ketë rol aktiv në…

Source