Grenell thotë se Kurti bënte politikë në kundërshtim me politikën e SHBA-së

grenell-thote-se-kurti-bente-politike-ne-kundershtim-me-politiken-e-shba-se

Albin Kurti nuk zgjati shumë me qeverisjen, dhe Richard Grenell për atë kohë thotë se ai pati politikë e cila ishte në kundërshtim me politikën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

”Kurti kishte shumë mundësi të punonte me qeverinë e Shteteve të Bashkuara dhe ai vendosi që nuk e dëshiron këtë, sepse ai e kishte një politikë që ishte në kundërshtim me politikën tonë”.

Siç shkruan Gazeta Express, Grenell ka deklaruar se Kurti provonte të ecte përpara duke menduar se politika e tij është në rrugën e duhur.

”Ai do të mund të provonte të shkonte përpara dhe të thoshte se politika e tij është më e mirë. Nuk do të zgjatem. Kjo është e tëra që do të them për Kurtin”.