Oda Ekonomike Amerikane organizon trajnim rreth rekrutimit dhe mbajtjes së talenteve

oda-ekonomike-amerikane-organizon-trajnim-rreth-rekrutimit-dhe-mbajtjes-se-talenteve

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë organizoi trajnimin virtual rreth rekrutimit dhe mbajtjes së talenteve, i cili u zhvillua nga Greta Kamberi, Specialiste e Rekrutimit të Talenteve në Gjirafa. Në këtë trajnim u diskutua rreth strategjive të rekrutimit, menaxhimit dhe promovimit të stafit si dhe rreth rëndësisë së punësimit dhe mbajtjes së personave të talentuar dhe të kualifikuar në mënyrë që të…

Source