Frashër Krasniqi lëviz me trotinet rrugëve të Prishtinës

frasher-krasniqi-leviz-me-trotinet-rrugeve-te-prishtines

Shumë shpesh kemi parë fotografi të politikanëve që shfrytëzojnë bicikletën për të shkuar në punë, por trotinetin?

Këtë sot kanë pasur mundësi ta shohin qytetarët e Prishtinës, të cilët janë siguruar edhe ta fotografojnë dhe kanë dërguar fotografi në adresë të Rahovecnews.net.

Madje, Krasniqi e ka shfrytëzuar rrugën kryesore të automjeteve për të lëvizur.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë. /Rahovecnews.net/