Bie numri: 77 raste të reja me Koronavirus në Kosovë

bie-numri:-77-raste-te-reja-me-koronavirus-ne-kosove

Gjatë ditës së sotshme kanë rezultuar edhe shtatëdhjetë e shatë raste të reja me Covid-19, nga gjithsej 437 mostra të marra nga Klinika Infektive.

Rastet e reja gjatë ditës së sotshme janë nga këto komuna: Komuna e Prishtinës 21 (sipas vendbanimit: 21 raste Prishtinë), Komuna e Gjilanit 9 raste (sipas vendbanimit: 8 raste Gjilan, 1 Malishevë),

Komuna e Mitrovicës 7 raste (sipas vendbanimit: 4 raste Mitrovicë, 1 rast Shipol, 1 rast Gushavc dhe 1 rast Tuneli i parë),

Komuna e Podujevës 7 raste (sipas vendbanimit: 7 raste Podujevë),

Komuna e Drenasit 5 raste (sipas vendbanimit: 5 raste Drenas),

Komuna e Prizrenit 5 raste (sipas vendbanimit: 4 raste Prizren dhe 1 rast Rogovë e Hasit), Komuna e Vitisë 4 raste (sipas vendbanimit: 2 raste Pozharan dhe 2 raste Sllatinë e epërme), Komuna e Vushtrrisë 4 raste (sipas vendbanimit:2 raste Vushtrri, 1 rast Novolam dhe 1 rast Stanovc i poshtëm),

Komuna e Fushë Kosovës 4 raste (sipas vendbanimit: 4 raste Fushë Kosovë),

Komuna e Obiliqit 4 raste (sipas vendbanimit: 3 raste Milloshevë dhe 1 rast Plemetin)

Komuna e Skenderajt 3 raste(sipas vendbanimit: 3 raste Skenderaj)

Komuna e Ferizajt 2 raste (sipas vendbanimit: 2 raste Komogllavë) dhe me nga 1 rast vendbanimet: Gjakovë dhe Mamushë.

The post Bie numri: 77 raste të reja me Koronavirus në Kosovë appeared first on Lajmet e Fundit – RahovecNews.