Apel per perkrahjen e projektit: Veprimtaria atdhtare e heroit Sali Çekaj

apel-per-perkrahjen-e-projektit:-veprimtaria-atdhtare-e-heroit-sali-cekaj

Të nderuar bashkatdhetar,ju bëjmë apel që të i bashkangjiteni të gjithë aksionit për grumbullimin e mjeteve finaciare, në realizimin e projektit madhorë , muzeor “VEPRIMTARIA ATDHETARE E HEROIT SALI ÇEKAJ “.

Nismëtarë të këtij projekti është Muzeu Kombëtar i kosovës,ndërsa financimin do e bëjnë; SHHK ” SALI ÇEKAJ ” në Zvicër dhe SHoqata kulturore” SALI ÇEKAJ ” në Gjermani, në bashkëpunim të ngushtë më Degen dhe nëndegët e LDK-së për Gjermani. Jemi optimist që si ç’do herë do i përgjigjeni këtij aksioni për grumbullimin e mjeteve financiare për realizimin e këtij projekti me vlera të mëdha kulturore dhe historike  që kushton 18950€. Figura madhore e Heroit Sali Çekaj e meriton këtë ,andaj le ta përfundojmë me suksesë edhe këtë obligim që kemi ndaj burrit  dhe heroit të madhë Sali Çekaj .

Albanisch- Deutsch kultur e.v „ Sali Çekaj“

BLZ: DE59 7215 1650 0009 1474 89

BIC: BYLADEM1PAF

Me respekt  dhe Zoti ua shpërbleftë.✌️🇦🇱🇽🇰🇺🇸🇩🇪