​Lamborghini i jep lamtumirën panaireve të makinave

​lamborghini-i-jep-lamtumiren-panaireve-te-makinave

Prodhuesi italian ka njoftuar se nuk do të marrë më pjesë në dyqanet tradicionale të makinave. Panairet e mëdha ndërkombëtare të makinave gjithnjë e më shumë po humbasin rëndësinë, dhe kriza e koronavirusit ka prekur vetëm më tej këtë prirje në industrinë e automjeteve. Ndërsa shumë prodhues të mëdhenj herë pas here kanë anashkaluar shfaqjet […]

The post ​Lamborghini i jep lamtumirën panaireve të makinave appeared first on Rahovecnews.