Si të negocioni kur jeni “freelancer”?

si-te-negocioni-kur-jeni-“freelancer”?

Profesionistët e lirë (“freelancer”) janë ekspertë në fushën e tyre, por edhe menaxher të biznesit, brandimit, shërbimeve të marketingut, menaxhim financiar dhe negociatorë marrëveshjesh me klientë potencialë. Bisedimet mund të jenë një sfidë për profesionistët e lirë. Por një “freelancer” që nuk arrin të negociojë mirë mund të humbas të ardhura potenciale dhe mundësi të…

Source