Qeveria miraton planin e punës, rimëkëmbja ekonomike e dialogu me Serbinë dy gjërat kryesore

qeveria-miraton-planin-e-punes,-rimekembja-ekonomike-e-dialogu-me-serbine-dy-gjerat-kryesore

Kryeministri Avdullah Hoti ka shpalosur planin e punës ku tha se fokus mbetet rimëkëmbja ekonomike pas pandemisë e dialogu me Serbinë.

“Plani i punës përmban 11 prioritete, 58 objektiva dhe 126 projektligje. Prioriteti për menaxhimin e pandemisë me pas rimëkëmbja ekonomik, plani zhvillimor ekonomik, dialogu me Serbinë, shëndetësia, bujqësia, minierat, mbrojtja sociale, sporti e të tjera në përputhje me Kuvendin”, ka thënë kryeministri.

Hoti ka thënë para ministrave se kërkon angazhim maksimal nga ana e tyre.

“Është plan ambicioz i punës të ligjet, por kërkoj angazhim maksimal nga ana e juaj”, tha ai.