Mblidhet Qeveria e Kosovës

mblidhet-qeveria-e-kosoves

Me fillim prej orës 11:00, nën drejtimin e kryeministrit të Kosovës, Avdullah Hoti, do të mbahet mbledhja e Qeverisë.

Sipas njoftimit, kjo është mbledhje e rregullt dhe deri më tani nuk janë bërë publike pikat e rendit të ditës.

Theksojmë se gjatë kohës sa Qeveria e Kosovës do të mbajë mbledhje, para ndërtesës së saj, pronarë të restoranteve dhe këngëtarë, protestojnë për moslejimin e organizimit të dasmave. /Rahovecnews.net/

Lexo edhe: 

Nën masa të rrepta mbrojtëse, sezoni i dasmave pritet të nis më 1 korrik