Kur bëheni ndërmarrës, disa zakone duhet t’i eleminoni

kur-beheni-ndermarres,-disa-zakone-duhet-t’i-eleminoni

Të gjithë kemi zakone “të këqija” në punë dhe shumica prej nesh duan t’i heqin qafe kur hedhin njn hap të ri në karrierën e tyre. Këto ‘vese’ na bëjnë më pak produktivë dhe na ulin pikë gjatë performancës sonë, por janë relativisht të padëmshme në jetën tonë të përditshme. Disa gjëra ndryshojnë kur vendosni të bëheni sipërmarrës. Ju do të keni më shumë autoritet dhe më shumë liri…

Source