Home Ekonomia Bujqësia Gabimet më të shpeshta që bëhen në menaxhim

Gabimet më të shpeshta që bëhen në menaxhim

0
Gabimet më të shpeshta që bëhen në menaxhim

Ja se cilat janë disa prej gabimeve më të shpeshta që ju pengojnë në rrugëtimin tuaj drejt suksesit: Kohë e pamjaftueshme. Të ankuarit në vazhdimësi nuk do t’ju ndihmojë që gjërat të zgjidhen, por në vend të kësaj filloni të mirëmenaxhoni kohën tuaj.Produktiviteti nuk varet nga koha e qëndrimit në punë. Por si mund të jeni produktivë dhe jo vetëm të zënë më punë? – Përcaktoni gjërat të cilat…

Source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Ku po shkon !!