“Bëni çdo punë dhe mos jetoni me prindërit tuaj”

“beni-cdo-pune-dhe-mos-jetoni-me-prinderit-tuaj”

Vite më parë Marcus Lemonis u bë CEO i kompanisë miliarda dollarëshe “Camping World” dhe investoi në dhjetra biznese të tjera. Ai ishte si shumica e të diplomuarve të tjerë të kolegjit, përveç një detaji të vogël. Pas diplomimit nga Marquette University në vitin 1995, 22 vjeçari kishte si synim punën në zyrat publike. Lemonis humbi ofertën e tij për Dhomën e Përfaqësuesve të Floridës…

Source