Ambasada e SHBA-së përkrah fuqishëm pavarësinë institucionale të Agjencisë së Akreditimit

ambasada-e-shba-se-perkrah-fuqishem-pavaresine-institucionale-te-agjencise-se-akreditimit

Zyrtari për Marrëdhënie me Publikun i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, z. RayNayler, gjatë një takimi me drejtorin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), të hënën, ka premtuar vazhdimin e përkrahjes së plotë për transparencën dhe pavarësinë institucionale të AKA-së.

Source